La UIB signa un conveni de col·laboració amb la Fundació Toni Catany

Avui començam la col·laboració amb el cicle Diàlegs per a un Abisme 

El senyor Miquel Bezares, president de la Fundació Toni Catany, i el doctor Jaume Carot, Rector de la Universitat de les Illes Balears, han signat un conveni de col·laboració. També hi ha assistit la doctora Magdalena Brotons, vicerectora de Projecció Cultural i Universitat Oberta de la UIB.

Amb aquest acord marc es podran engegar projectes culturals, artístics o formatius que permetran a la Fundació disposar de l'assessorament i l'assistència de la UIB; la UIB podrà accedir al fons artístic i documental de la Fundació, especialment en relació amb activitats de recerca, i també organitzar activitats relacionades amb l'obra de Toni Catany, ja sigui sobre fotografia o altres manifestacions artístiques.
 
De fet, avui mateix comença el cicle de converses Diàlegs per a un Abisme, emmarcat en la programació del Torneig de Dramatúrgia / Festival de la Paraula, en col·laboració amb la Universitat de les Illes Balears.
 
L’activitat començarà amb la presentació de la programació del Festival de la Paraula 2021-21 i després tindrà lloc la primera conversa, «Diàlegs i abismes: llibertat d’expressió, pensament únic i cancel·lació cultural», a càrrec de Manuel Forcano, doctor en Filologia Semítica per la Universitat de Barcelona, poeta i traductor, i Antoni Llabrés, doctor i professor de Dret Penal de la Universitat de les Illes Balears. El debat serà moderat per Marisa Goñi, periodista i directora del Diario de Mallorca. 

Notícia relacionada

Data de l'esdeveniment: 23/09/2021

Data de publicació: 23/09/2021