La UIB podria compartir espai i activitats a Can Oleo amb la Conselleria de Cultura, Participació i Esports

S’inicia el camí per reactivar les Càtedres Ramon Llull, Alcover-Moll-Villangómez i Joan Ramis i Ramis

La Consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur, ha mantingut una trobada amb el doctor Llorenç Huguet, Rector de la UIB; els vicerectors de Campus i Cooperació i Universitat Saludable, Toni Aguiló; de Cultura i Universitat Oberta, Joana Maria Seguí; d’Innovació i Relacions Institucionals, Jordi Llabrés; i la gerent, Antònia Fullana. A la trobada han parlat de la possibilitat de compartir espais i fer activitats conjuntes a Can Oleo, l’edifici que la UIB té al carrer Almudaina de Palma.

Per altra banda totes les parts han expressat la voluntat de recuperar tres càtedres institucionals que fa anys que estan desactivades. És el cas de la Càtedra Ramon Llull, la Càtedra Alcover-Moll-Villangómez i la Càtedra Joan Ramis i Ramis. El compromís adquirit amb la consellera és activar el més aviat possible la Càtedra Ramon Llull, i alhora iniciar converses amb els Consells Insulars de Menorca i d’Eivissa per recuperar les altres dues.

Per altre banda a la reunió s’ha decidit reactivar un conveni per a la promoció de l’esport universitari, que suposaria una empenta per als joves estudiants esportistes.

Per acabar, la UIB s’ha compromès a participar en l’assessorament i la redacció del Pla d’Igualtat i del Pla de Cultura del Govern de les Illes Balears.

L’equip rectoral ha agraït a la Consellera Fanny Tur el seu compromís amb la Universitat de les Illes Balears.

Data de publicació: 05/07/2017