La UIB participa en un congrés internacional sobre intel·ligència artificial

La UNED i la Universitat Politècnica de Cartagena, amb la col·laboració de la UIB, organitzen la cinquena edició del congrés internacional IWINAC 2013 (International Work-Conference on the Interplay between Natural and Artificial Computation).

Del 10 al 14 de juny se celebra la cinquena edició d'aquesta trobada biennal a l'Hotel Son Caliu de Palmanova, a Mallorca, que compta amb la col·laboració de la xarxa CANS (Computació Artificial i Natural per a la Salut del programa CYTED) i de l'empresa Apliquem Microones.

En aquesta ocasió, s'exposen més de 100 ponències d'investigadors de més de 15 països i s'imparteixen tres conferències convidades a càrrec dels prestigiosos investigadors: professor Rodolfo Llinàs (Department of Physiology and Neuroscience, NY University, EUA), professor Dario Floreano (Laboratory of Intelligent Systems, EPFL, Suïssa), professor Pedro Gómez-Vilda (Oral Communication Lab Robert Wayne Neucomb, Espanya).

Així mateix al congrés, que compta amb el suport de la Comissió Europea a través del programa FET (Future Emerging Technologies), organitzarà sessions especials titulades Computer Vision in Smart Cities, Artificial Intelligence Applied to Medical Aid, Cognitive Robotics, Quality of Life Technologies (QOLTs) i Web Intelligence meets Neuroscience. També està prevista la publicació de sis números especials en revistes d’impacte com Robotics & Autonomous Systems, Neurocomputing, Expert Systems, Natural Computing, Journal of Real-Time Image Processing, IEEE Journal of Biomedical and Health Informatics (J-BHI). 

Documents relacionats

Data de publicació: 12/06/2013