La UIB organitza les jornades informatives per a professorat de FP, orientadors i informadors

CanalUIB

Dia: divendres, 4 de març de 2011
Hora: a partir de les 9.30 hores
Lloc: sala d’actes de l’edifici G. M. Jovellanos,

campus universitari, Palma

La UIB organitza la Jornada Transició de FP a la Universitat: Orientació i admissió. Aquesta activitat va dirigida a professorat de FP, orientadors i informadors. L’objectiu és informar aquests professionals sobre l’orientació, els requisits i procediments d’accés i admissió a la Universitat, la prova d’accés específica, els paràmetres de ponderació i els possibles reconeixements de crèdits des de FP.

Per altra banda, s'informarà de les accions que la UIB desenvolupa adreçades a alumnat de FP interessat a iniciar estudis universitaris.

Està prevista la participació d’unes 200 persones, entre representants dels centres d’educació secundària, orientadors, informadors i responsables de centres universitaris municipals, representants de les juntes de facultats i escoles de la UIB, representants de la Conselleria d’Educació i personal de la UIB.

Les mateixes jornades també es faran el dia 10 de març a la Seu universitària de Menorca i el dia 11 de març a la Seu universitària d’Eivissa i Formentera a partir de les 9.30 hores.

Inauguren les jornades la doctora Montserrat Casas, Rectora de la UIB, i el doctor Cels Garcia, vicerector d'Estudiants i Campus.

Aquestes activitats estan organitzades pel Vicerectorat d’Estudiants i Campus, mitjançant el Programa d’orientació i transició a la Universitat (POTU), i el Servei d’Iinformació de la UIB.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 04/03/2011

Data de publicació: 03/03/2011