La UIB lliura els premis del V concurs de simulació de borsa UIB GVC-GAESCO

L’equip guanyador ha aconseguit una rendibilitat anualitzada del 20,9 per cent 

El Departament d’Economia de l'Empresa de la Universitat de les Illes Balears ha lliurat els premis del concurs de simulació de borsa de la Universitat de les Illes Balears i la societat de valors GVC-GAESCO.

En aquesta edició del concurs hi han participat alumnes de grau (GADE, GECO i GAID) i alumnes del nou Màster en Assessoria Financera i Gestió Patrimonial de la UIB. Els quatre grups formats per alumnes del Màster han copat els quatre primers llocs de la classificació.

L’equip guanyador, representat per l’alumne Pedro Torres, ha aconseguit una rendibilitat anualitzada del 20,9 per cent, amb una volatilitat lleugerament inferior a la de l’IBEX 35.

El concurs té com a objectiu principal promoure entre els alumnes el coneixement de la borsa espanyola i la familiarització amb aquest institució, potenciar els coneixements financers assolits i fomentar el treball en equip.

Per elaborar la classificació del concurs no sols s’ha considerat la rendibilitat obtinguda sinó també el nivell de risc assumit.

El control del risc és una de les parts fonamentals de l’economia financera moderna, i constitueix el nucli fonamental de la formació en economia financera que s’imparteix a la Universitat. 

Data de publicació: 11/06/2014