La UIB i la Xarxa Vives d'Universitats organitzen la III Trobada de Voluntariat Lingüístic Universitari

Dia: divendres, 12 de novembre de 2010
Hora: 18.15 hores
Lloc: seu de l’Institut Ramon Llull,
c/ de la Protectora, 10, Palma

El Servei Lingüístic de la UIB i la Xarxa Vives d’Universitats organitzen la III Trobada de Voluntariat Lingüístic Universitari, que es durà a terme els dies 12, 13 i 14 a l’alberg de la Victòria (camí vell de la Victòria, s/n, Alcúdia). La trobada s'emmarca en les jornades universitàries del Fòrum Vives.

Aquesta edició es dedica a la dinamització individual i col·lectiva. Per aquest motiu hi ha prevists diferents tallers, dinàmiques de grup i altres activitats adreçades tant a promoure la llengua des d’un vessant lúdic, internacional, històric, literari, informàtic o psicològic, com a afavorir el contacte interterritorial del voluntariat universitari. Enguany hem volgut retre homenatge a la figura de Manuel Sanchis Guarner, un valencià universal molt vinculat a Mallorca.

L’acte de pesentació es farà divendres, 12 de novembre de 2010, a les 18.15 hores, a la seu de l’Institut Ramon Llull. Hi assistiran la senyora Fanny Tur, directora adjunta de l’Institut Ramon Llull; el senyor Joan Ferrà, director general de Joventut; la senyora Rosa Barceló, directora insular de Política Lingüística; i la doctora Patrícia Trapero, vicerectora de Projecció Cultural de la UIB.

Col·laboren en l’organització la Conselleria d’Afers Socials, Promoció i Immigració del Govern de les Illes Balears, la Direcció Insular de Política Lingüística del Consell de Mallorca, l’Institut Ramon Llull, el Consell d’Estudiants de la UIB i l’associació Pinyol Vermell.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 12/11/2010

Data de publicació: 11/11/2010