La UIB i l'AECC convoquen els V Premis Balears contra el Càncer per a treballs de fi de grau i de màster

El termini per presentar les candidatures acaba el 31 d’octubre de 2022 

L’Oficina d’Universitat Saludable i Sostenible (OUSIS) de la Universitat de les Illes Balears i l'Associació Contra el Càncer a Illes Balears, amb la col·laboració de la Reial Acadèmia de Medicina de les Illes Balears (RAMIB), convoquen els V Premis Balears contra el Càncer per a treballs de fi de grau o de màster a la UIB.

El vicerector de Campus i Universitat Saludable, doctor Adrià Muntaner, i la presidenta de l’AECC-Illes Balears, senyora Bel Amer, han presentat la convocatòria a Son Lledó el dilluns dia 4 de juliol.

L’objectiu d’aquests guardons és incentivar i premiar l’esforç dels alumnes que hagin fet treballs de fi de grau i de màster relacionats amb els tres pilars de l’AECC, que són:

1. Informar i conscienciar sobre la malaltia (promoció de la salut, prevenció primària i secundària).

2. Donar suport al malalt i a la seva família, i acompanyar-los (atenció social, atenció psicològica, orientació sanitària, rehabilitació i fisioteràpia…).

3. Fomentar la recerca oncològica.

Els premis tenen dues categories:

  • Treball sobre atenció, promoció de la salut i prevenció des de la perspectiva biopsicosocial.
  • Treball de ciències bàsiques.

El primer i el segon premi de cada categoria tindran dotació econòmica, que enguany augmenta a 1.500 euros i 500 euros, respectivament.

El termini per presentar-hi candidatures està obert fins al 31 d’octubre de 2022 a les 14 hores.

Les bases de la convocatòria estan publicades a: <https://ousis.uib.cat/digitalAssets/682/682016_corslBases-premis-Balears-contra-el-CAncer2020-21_DEF-1---copia.pdf>. 

Data de publicació: 04/07/2022