La UIB farà part de les campanyes de sensibilització de l'AECC

Amb aquest conveni també es promourà el voluntariat i les pràctiques d’estudiants

Dia: dimecres, 9 d’abril de 2014
Hora: 9.30 hores
Lloc: Son Lledó, campus universitari, Palma

La senyora Teresa Martorell, presidenta de l’Associació Espanyola Contra el Càncer - Junta de Balears, i el doctor Llorenç Huguet, Rector de la Universitat de les Illes Balears, han signat un conveni de col·laboració per fomentar el desenvolupament de projectes i experiències en matèries d’interès comú. També hi han assistit el doctor Antoni Aguiló, vicerector de Campus, Cooperació i Universitat Saludable; el doctor Miquel Bennàsar, director de l'Oficina d'Universitat Saludable i Sostenible; i el senyor Jaume Aguiló, gerent de l'Associació Espanyola contra el Càncer - Junta de Balears. 

Les àrees en què podran desenvolupar-se les activitats de col·laboració o de cooperació podran ser:

  • Realitzar accions formatives d’acció social, animació comunitària i sensibilització per part de l’AECC en l’àmbit universitari. La UIB cedirà els seus espais per a la realització d’aquestes accions, i per tant, es reservaran unes quantes places per a membres de la comunitat universitària.
  • Promocionar el voluntariat de l’AECC amb àmbit d’actuació a la Universitat dirigit a incidir sobre la comunitat universitària, anomenat «voluntaris per la salut». Per afavorir la participació dels voluntaris en aquest programa, l’AECC i la UIB podran oferir programes de formació general i específica de voluntariat impartits per ambdues entitats.
  • Desenvolupar campanyes de sensibilització sobre temes d’interès mutu, coincidint amb el calendari de dies assenyalats i referits a la sensibilització dels diferents tipus de càncers (ex.: Dia contra el Càncer de Mama...).
  • Promoure l’execució de pràctiques acadèmiques externes dels estudiants de la UIB en l’àmbit de l’AECC, als diferents programes que dugui a terme.
  • Col·laborar en activitats de recerca relacionades amb estils de vida saludable.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 09/04/2014

Data de publicació: 08/04/2014