La UIB, el Col·legi Oficial de Químics de les Illes Balears i l'Associació de Químics de les Illes Balears presenten les activitats de l'Any Internacional de la Química 2011

Dia: dimecres, 10 de novembre de 2010
Hora: 19.30 hores
Lloc: Teatre Municipal,
passeig de Mallorca, 9, Palma

La Universitat de les Illes Balears, el Col·legi Oficial de Químics de les Illes Balears i l'Associació de Químics de les Illes Balears presenten les activitats de l'Any Internacional de la Química 2011 a les Illes Balears.

L'acte inclou la conferència «Química i societat 2011», a càrrec del doctor Carlos Negro, catedràtic d'Enginyeria Química de la Universitat Complutense de Madrid i president del Foro Química y Sociedad.

També es lliuraran el premi Sant Albert al millor treball d'investigació, el premi del concurs Fotoquímica i les insígnies de plata als 25 anys de professió química. Finalment, es presentarà el calendari “2011 Any Internacional de la Química a les Illes Balears”, que es lliurarà als assistents.

Intervindran a l'acte la directora del Departament de Química de la UIB, doctora Josefa Donoso; el degà del Col·legi Oficial de Químics de les Illes Balears, doctor Enrique Gómez; el president de l'Associació de Químics de les Illes Balears, doctor Joan Frau; el director general de Recerca, Desenvolupament Tecnològic i Innovació de la Conselleria d'Innovació, Interior i Justícia, senyor Pere Antoni Oliver; i el delegat de la Rectora per a la Innovació, doctor Víctor Cerdà. També hi assistirà el gerent de TIRME, senyor Ángel Fernández.

L'Any Internacional de la Química 2011 té com a objectius mostrar la química com una de les principals ciències que permet millorar de forma significativa la qualitat de vida i celebrar el paper de la dona en el món de la ciència i de la química aprofitant la commemoració del centenari del premi Nobel de Química de Marie Curie (1911).

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 10/11/2010

Data de publicació: 09/11/2010