La UIB disposa d'un cotxe elèctric cedit per la Xarxa Renault de les Balears per al projecte SmartUIB

Aquests dies, en el marc de la cooperació entre la UIB i la Xarxa Renault de les Balears, va tenir lloc la cessió temporal d’un cotxe elèctric que va fer la Xarxa Renault de les Balears. A l’acte hi acudiren el senyor Óscar Lordén, responsable de flotes de Renault Espanya, el senyor Joan Martí, delegat comercial de Renault a les Illes Balears, el senyor Joan Arrom, cap de vendes de Dibauto, i el senyor Bernadí Jaume, gerent de Renault Llucmajor. Per part de la UIB hi assistiren el doctor Llorenç Huguet, Rector de la UIB, el doctor Jordi Llabrés, vicerector d’Innovació i Transferència, i els doctors Bartomeu Serra i Antonio Sola, professors de la UIB i director i secretari tècnic respectivament del projecte SmartUIB.

Els representants de Renault varen lliurar al Rector de la UIB, Llorenç Huguet, un ZOE, vehicle 100 per cent elèctric de la marca Renault. El ZOE serà utilitzat en el projecte SmartUIB com a objecte d’estudi per a l’eficiència energètica. S’espera que en breu la Xarxa Renault de les Balears cedirà també un altre model elèctric, el Twizy, a la UIB.

L’acord entre la UIB i la Xarxa Renault de les Balears inclou, entre d’altres actuacions relacionades amb SmartUIB, la creació d’una Beca Renault ZE de Balears per a estudiants de la mateixa universitat que formin part del projecte.  

Data de publicació: 27/01/2015