La UIB coorganitza una trobada per analitzar les directives europees sobre contractació electrònica de serveis turístics

La Universitat de les Illes Balears (UIB) organitza, juntament amb l’Institut Politècnic de Beja, Turismo do Alentejo i UBINET, la trobada hispanolusa La Contractació Electrònica de Serveis Turístics. Els desafiaments resultants dels actes normatius de la Unió Europea, que tindrà lloc dijous, 14 de juny de 2012, a l’auditori de l’Escola Superior Agrària de l’Institut Politècnic de Beja, Portugal.

En aquesta jornada s’analitzaran tres normatives de la Unió Europea que afecten la comercialització de serveis turístics en línia. D’una banda, es debatran dues directives comunitàries que ja estan en vigor sobre serveis i drets del consumidor i, de l’altra, una proposta de la Unió Europea per modificar la directiva comunitària sobre protecció de dades.

Per part de la UIB participaran en aquesta trobada les professores de la Facultat de Dret Antònia Paniza, Belén Ferrer i Sílvia Feliu. La doctora Paniza analitzarà els problemes principals derivats de la contractació a distància dels serveis turístics; la doctora Ferrer parlarà de la targeta d’embarcament electrònica i les situacions jurídiques que es deriven del seu ús; i la doctora Feliu exposarà la pluralitat normativa que afecta el sector turístic i a quina norma ens hauríem d’atendre en casos concrets.

També hi participaran investigadors de les universitats de l’Algarve i Lisboa, com també de l’Institut Politècnic de Beja.

La trobada s’emmarca en el projecte de R+D+I «Noves fórmules de comercialització en línia de serveis turístics», que encapçala, com a investigadora principal, la doctora Antònia Paniza, professora de Dret Civil de la UIB. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 14/06/2012

Data de publicació: 13/06/2012