La UIB, centre de la televisió digital interactiva

La UIB acull el V Congrés de Televisió Digital Interactiva i el TV-Apps Workshop del 29 al 31 d’octubre de 2013 

El Laboratori de Tecnologies de la Informació Multimèdia (LTIM) de la Universitat de les Illes Balears organitza el TV-Apps Workshop, que tindrà lloc dia 29 d’octubre, i el V Congrés de Televisió Digital Interactiva, que tindrà lloc els dies 30 i 31 d’octubre.

  • TV-Apps Workshop 

Dia: dimarts, 29 d’octubre de 2013
Hora: de les 9 a les 21 hores
Lloc: aula AIA7, edifici Anselm Turmeda,
campus universitari, Palma

Tindrà lloc el TV-Apps Workshop, una jornada dedicada a la creació d’aplicacions per a la televisió digital interactiva que constarà d’un curs introductori al desenvolupament d’aplicacions de televisió híbrida i un curs introductori al desenvolupament d’aplicacions Android per a Google TV.

  • Congrés de Televisió Digital Interactiva

Inauguració
Dia: dimecres, 30 d’octubre de 2013
Hora: 10 hores
Lloc: sala d’actes, edifici Anselm Turmeda,
campus universitari, Palma

Tindrà lloc el V Congrés de Televisió Digital Interactiva, organitzat pel Laboratori de Tecnologies de la Informació Multimèdia (LTIM) de la Universitat de les Illes Balears amb el suport del Govern de les Illes Balears.

El congrés té com a objectiu reunir empreses, centres de recerca i universitats d’àmbit europeu per donar a conèixer els avenços realitzats en l’àmbit de les noves tecnologies de la informació i la comunicació, i per fer emergir nous projectes i col·laboracions en el camp de la televisió digital interactiva.

A la inauguració del congrés hi intervindran el director general d’Innovació i Desenvolupament Tecnològic del Govern de les Illes Balears, senyor Antonio J. Mateos, i el delegat del Rector, doctor Xavier Varona. 

Temes relacionats

Data de l'esdeveniment: 29/10/2013

Data de publicació: 25/10/2013