La UIB celebra la festivitat del seu patró, el beat Ramon Llull

Missa
Dia: diumenge, 27 de novembre de 2011
Hora: 19.30 hores
Lloc: basílica de Sant Francesc, Palma

En el marc de les activitats organitzades per celebrar la festivitat del beat Ramon Llull, patró de la Universitat de les Illes Balears, tindrà lloc una missa estacional del Primer Diumenge d'Advent, presidida per monsenyor Jesús Murgui, bisbe de Mallorca. A continuació, es durà a terme la veneració de la relíquia del beat Ramon Llull.

Hi assistiran la doctora Montserrat Casas, Rectora de la UIB; el doctor Antoni Gili, Secretari General de la UIB; la doctora Patrícia Trapero, vicerectora de Projecció Universitària; i el doctor Jaume Carot, vicerector de Postgrau i Formació Permanent.

Conferència
Dia: dilluns, 28 de novembre de 2011
Hora: 19 hores
Lloc: sala d’actes del Col·legi Sant Francesc, Palma

El doctor Joan Andreu Alzina farà la conferència «Diàleg interreligiós i obertura de l'home vers Déu: dues derivades del caràcter transcendental del pensament de Ramon Llull».

Hi assistiran el doctor Mateu Servera, vicerector d’Ordenació Acadèmica i Professorat, i el doctor Carlos Juiz, vicerector de Tecnologies de la Informació de la UIB.

Altres actes
Tradicional partit de futbol PAS-PDI, dilluns, 28 de novembre de 2011, a les 11 hores, a les instal·lacions esportives del campus universitari.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 27/11/2011

Data de publicació: 25/11/2011