La UIB amb Europa

La jornada pretén donar a conèixer les oportunitats i instruments tecnològics que s’impulsen en l’àmbit de la digitalització i que poden ser d’interès per a emprenedors i investigadors universitaris

La Universitat de les Illes Balears, a través de la Càtedra Santander UIB d’Innovació i Transferència del Coneixement i la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears, organitza, els dies 4 i 5 de juliol, la jornada La UIB amb Europa, que tindrà lloc a l’edifici Antoni Maria Alcover i Sureda del campus universitari de la UIB, a partir de les 10 hores.

La jornada pretén donar a conèixer algunes de les oportunitats i instruments tecnològics que s’impulsen en l’àmbit de la digitalització i que poden ser d’interès per a emprenedors i investigadors universitaris que vulguin internacionalitzar els seus resultats.

Hi intervindrà la doctora Irene López de Vallejo, membre fundador del grup Ocean Protocol, que parlarà d’aquesta iniciativa, en la qual es desenvolupa una xarxa i un protocol en codi obert que permet l’intercanvi i la creació del valor de la dada, la qual cosa estableix les bases d’una infraestructura digital oberta.

Així mateix, la jornada comptarà amb la participació de la senyora Núria de Lama Sánchez, de l’European Programs Manager a Atos Espanya, que explicarà qüestions de dades massives, fent èmfasi especialment en la manera com es duu a terme la transformació digital a Europa.

La digitalització i l’ús de les tecnologies digitals influeixen enormement en el procés d’internacionalització, ja que eliminen les barreres d’espai-temps, permeten d’arribar a més destinataris, impliquen menys esforç i costos, i tenen més rendibilitat.

Tant el dia 4 com el dia 5, en acabar les ponències, es dedicarà un espai durant el qual investigadors i/o empreses poden exposar les seves línies d’investigació i/o treball.

Inscripció

La inscripció a la jornada és gratuïta i la data límit per apuntar-s’hi és el dia 3 de juliol. Trobareu més informació a la pàgina web de la jornada: La UIB amb Europa.

Data de l'esdeveniment: 04/07/2019

Data de publicació: 01/07/2019