La UIB acull una jornada dedicada a la promoció dels projectes europeus

L'Oficina de Projectes Europeus organitza un ERC Proposal Reading Day l'11 d’octubre amb l’objectiu de fomentar la participació del personal investigador de les Illes Balears en les convocatòries de finançament de projectes del Consell Europeu de Recerca 

La Universitat de les Illes Balears acollirà el dimarts, 11 d’octubre, la jornada ERC Proposal Reading Days 2022 a les Illes Balears. Els ERC Proposal Reading Days són una iniciativa en la qual persones candidates a una subvenció del Consell Europeu de Recerca (ERC) tenen l'oportunitat de conèixer amb més profunditat les modalitats de participació en aquest programa, així com de llegir propostes, seleccionades per elles mateixes, que varen resultar finançades en alguna de les convocatòries anteriors.

La jornada l’organitza l'Oficina de Projectes Europeus(OPE) de la UIB, juntament amb el Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC), la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) i la Direcció General de Política Universitària i Recerca del Govern de les Illes Balears.

La jornada comptarà amb la participació d'Estefanía Muñoz, National Contact Point (NCP) espanyola del Programa ERC, així com també amb investigadors i investigadores principals de projectes ERC de convocatòries anteriors, que compartiran la seva experiència en el programa.

La jornada s’estructura en dues sessions. Al matí, a partir de les 9.15 hores, es presentarà el programa de treball ERC 2023 i, posteriorment, tindrà lloc una taula rodona sobre la redacció de propostes, en la qual intervindran els investigadors de la UIB que han obtingut finançament de l’ERC Massimiliano Zanin (IFISC, CSIC-UIB), Marta Puxan (Departament de Filologia Catalana i Lingüística General) i Anna Traveset (IMEDEA, CSIC-UIB), a més de Luis M. Martínez (IN-CSIC-UMH) i Estefanía Muñoz (FECYT). L’horabaixa, a partir de les 16 hores, els assistents tindran l’oportunitat de llegir casos d’èxit, de propostes que han obtingut finançament de l’ERC.

En l’enllaç següent trobareu el programa complet de la jornada i els enllaços als formularis d’inscripció: https://www.uib.cat/recerca/ajuts/Notes-informatives/mostra/884511.

Data de l'esdeveniment: 11/10/2022

Data de publicació: 04/10/2022