La UIB a la Fira d'Ensenyaments Superiors de Menorca

Els dies 19 i 20 d’octubre de 2018 tindrà lloc a Ciutadella una nova edició de la Fira d’Ensenyaments Superiors, en la qual participarà la UIB, a més de moltes altres universitats, escoles universitàries, instituts, allotjaments universitaris...
 
Es donarà a conèixer als futurs estudiants de les Illes Balears (principalment alumnes de primer i segon de batxillerat) l’oferta d’estudis de la UIB, els recursos de què disposa la Universitat i els serveis que posa a l’abast dels estudiants i de la societat en general. 
 
A més, dissabte dia 20 d'octubre a les 11 hores, es durà a terme la xerrada "N'hi ha que neixen amb estrella, i n'hi ha que neixen estrellats" a càrrec de la senyora Maria del Mar Socias Camacho, directora del Departament d’Orientació i Inserció Professional de la FUEIB.
 
La fira l’organitza l’Ajuntament de Ciutadella de Menorca, amb la col·laboració del Govern de les Illes Balear, el Consell Insular de Menorca i l’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears. 
 
La fira vol ser una oportunitat i un recurs perquè els estudiants puguin triar els seus estudis a consciència. A més d’oferir informació sobre cicles formatius de grau superior i graus universitaris, la mostra recull oferta d’allotjament universitari. 

Data de l'esdeveniment: 19/10/2018

Data de publicació: 19/10/2018