La Caixa col·labora amb diversos projectes de la UIB: la UOM o Ciència per a Tothom, entre d'altres

Aquesta col·laboració s’emmarca en les actuacions de l’Obra Social que impulsa directament la xarxa financera de CaixaBank a les Illes Balears per donar resposta a les necessitats del seu entorn més immediat 

Dia: dilluns, 24 de juliol de 2017
Hora: 10 hores
Lloc: Son Lledó, campus universitari, Palma 

El director territorial de Balears de CaixaBank, senyor Xicu Costa, i el Rector de la Universitat de les Illes Balears, doctor Llorenç Huguet, han signat un conveni de col·laboració mitjançant el qual l'Obra Social "la Caixa" destinarà 34.000 euros a finançar diferents projectes de la UIB. També han assistit a l'acte el director del centre d'institucions de CaixaBank, senyor Hilari Llabrés, i la vicerectora de Projecció Cultural, Universitat Oberta i Seus Universitàries, doctora Joana M. Seguí.

Amb aquest acord, la Universitat Oberta per a Majors rebrà una aportació de 20.000 euros per als programes La UOM als Pobles de Mallorca, UOM Diploma Sènior, UOM Diplomes d’Especialització, La UOM al Centre Flassaders (Palma), La UOM als Barris de Palma, UOM Menorca i La UOM als Pobles de Menorca, UOM Eivissa, La UOM als Pobles d'Eivissa i UOM Formentera. La UOM és un projecte dinàmic i viu amb l’objectiu de dur a terme un projecte educatiu per a la gent gran, emmarcat en el paradigma de l’aprenentatge al llarg de tota la vida. Amb el lema «Aprendre no té edat», comú a tots els programes de la UOM, es milloren els coneixements de la població de més de cinquanta anys i també la seva qualitat de vida. 

També es destinaran 5.000 euros al projecte Ciència per a Tothom, una iniciativa que té com a objectiu fomentar les vocacions científiques entre els joves. En l'edició de 2017 1.970 estudiants de primària i 3.205 de secundària de centres de Mallorca varen visitar el campus de la UIB per gaudir d’experiments de ciència relacionats amb la Química, la Física, la Biologia, la Geologia, la Bioquímica, les Matemàtiques, la Informàtica i la Tecnologia. Les demostracions varen ser a càrrec de 500 estudiants universitaris que varen participar a Ciència per a Tothom de manera voluntària. A més, es destinaran 9.000 euros a un projecte social pendent de desenvolupar. 

Data de publicació: 24/07/2017