L'OCDS organitza les Jornadas de Cooperación Feminista. Del Discurso al Acuerpamiento

L’ecofeminisme i la descolonialitat en seran els eixos principals 

L’Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat de la UIB, amb el suport de la Direcció General de Cooperació del Govern de les Illes Balears i la col·laboració de la Iniciativa Mesoamericana de Defensoras (IM-Defensoras), ha organitzat un programa de mobilitat de dones defensores de drets.

Aquest projecte forma part de la campanya que començà fa tres anys Defensam Dones Defensores de Drets, Campanya Juntes ens Protegim, l’objectiu principal de la qual és proporcionar un espai segur de formació, construcció de solidaritat, autocura i incidència política per a defensores de drets de diferents territoris que actualment formin part de programes d’acollida del territori espanyol.
 
Les Jornades es duran a terme de manera presencial i virtual a la sala d’actes de l’edifici Jovellanos del campus universitari. Tenen una duració de 20 hores, des del dijous 30 de setembre fins el dissabte 2 d’octubre del 2021. Està dirigit al sector de la cooperació al desenvolupament i moviments socials globals.

Més informació: Jornadas de Cooperación Feminista. Del Discurso al Acuerpamiento

Data de publicació: 30/09/2021