L'IFISC (CSIC-UIB) reuneix més de 300 investigadors a l'International Simposium on Nonlinear Theory and its Applications (NOLTA 2012)

El congrés s’organitza conjuntament amb l’Institute of Electronics, Information and Communication Engineers del Japó 

Inauguració
Dia: dimarts, 23 d’octubre de 2012
Hora: 8.15 hores
Lloc: Hotel Gran Melià Victòria,
avinguda de Joan Miró, 21, Palma  

Tindrà lloc la inauguració de la 22a edició de l’International Simposium on Nonlinear Theory and its Applications (NOLTA 2012), que organitzen conjuntament l’Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos (IFISC, CSIC-UIB) i l’Institute of Electronics, Information and Communication Engineers (IECE) del Japó. Hi intervindran els copresidents del congrés, doctor Tohru Ikeguchi, de la Universitat de Saitama (Japó), i doctor Claudio Mirasso, de l’IFISC (CSIC-UIB), i la Rectora de la UIB, doctora Montserrat Casas.

El congrés reunirà més de 300 investigadors d’arreu del món del 22 al 26 d’octubre i tractarà temes d’actualitat en diverses àrees, com ara el caos i l’anàlisi de sèries temporals no linears, l’anàlisi de nous esquemes de comunicació, enfocaments no convencionals decomputacionals i sistemes intel·ligents i estudis de neurociència computacional, entre altres.

En el marc del NOLTA 2012, tindran lloc tres conferències plenàries, a càrrec dels professors Rajarshi Roy, de la Universitat de Maryland (Estats Units); Ichiro Tsudade, de la Universitat de Hokkaido (Japó); i Maxi San Miguel, de l’IFISC (CSIC-UIB). El congrés NOLTA té la tradició que investigadors internacionals de renom organitzin sessions especials amb experts en camps de recerca actius i emergents amb l’objectiu d’iniciar i fomentar interaccions fructíferes. Per això, a més de les conferències plenàries s’han programat 243 presentacions distribuïdes en 53 sessions.

Des de la seva primera edició, l’any 1991, el congrés NOLTA s’ha realitzat a Japó, Estats Units, Suïssa, Alemanya, Xina, Bèlgica, Itàlia, Canadà, Hongria i Polònia. 

Data de l'esdeveniment: 23/10/2012

Data de publicació: 22/10/2012