L'Escola d'Hoteleria presenta una eina per millorar nutricionalment els plats i els aliments de les empreses del sector de la restauració

Dia: dijous, 11 de març de 2010
Hora: 9.30 hores
Lloc: auditori Jaume Cladera, de l’edifici Arxiduc Lluís Salvador,
campus universitari, Palma

El conseller de Salut i Consum, Vicenç Thomàs, i la Rectora de la Universitat de les Illes Balears, Montserrat Casas, presentaran una eina via web que serveix per millorar nutricionalment els plats i els aliments de les empreses del sector de la restauració i indústries alimentàries.

Aquesta eina forma part del Food Pro-fit, un projecte europeu que s’inicià el 2007 liderat per les Illes Balears en el qual participen set països. En aquest acte també hi intervindran la directora general de Salut Pública i Participació, Margalida Buades, i el director de l'Escola d'Hoteleria, Francesc Sastre.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 11/03/2010

Data de publicació: 10/03/2010