L'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears organitza les X Jornades d'Empresa

Més d’un centenar d’estudiants d’hoteleria de la UIB podran establir un primer contacte professional amb empreses turístiques

Dies: dilluns, 21 de març de 2011
Hora: 10 hores
Lloc: auditori, Escola d’Hoteleria,

edifici Arxiduc Lluís Salvador,
campus universitari, Palma

L'Escola d’Hoteleria de les Illes Balears organitza la X Jornada d'Empresa, amb l’objectiu de possibilitar als alumnes la inserció professional mitjançant pràctiques o treball a les empreses participants.

Més d’un centenar d’estudiants dels darrers cursos d’hoteleria assistiran a les presentacions de sis empreses del món turístic, podran lliurar el seu currículum i tenir una breu entrevista personal amb els representants de les companyies.

Aquestes jornades comptaran amb l’assistència d’alumnes de l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears dels estudis de Direcció Hotelera Internacional, Especialista en Alta Cuina, Direcció i Gestió de Restaurants i Bars, Tècnic en Cuina II, Tècnic en Restaurants i Bars, Tècnic en Allotjaments i Especialista en Comercialització Hotelera.

Les jornades seran inaugurades pel doctor Francesc Sastre, director de l'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears, i la senyora Mar Ferre Roig, responsable de pràctiques nacionals i orientació laboral.

L'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears va ser creada el 1995 pel Govern de les Illes Balears i la Universitat de les Illes Balears. El seu principal objectiu és crear un model formatiu, en permanent actualització, que permeti millorar la capacitat científica i tecnològica dels recursos humans del sector turístic balear i crear sinergies amb altres destinacions de referència mundial.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 21/03/2011

Data de publicació: 18/03/2011