L'Associació de Representants de Psicologia organitza unes jornades per gaudir i aprendre dels professionals del sector

Són les jornades d'estudiants més antigues d'Espanya 

La setmana del 22 al 25 de febrer de 2021 tindran lloc les XXVIII Jornades de Psicologia, que enguany seran semipresencials. Les xerrades es faran a través de la plataforma digital Zoom per mor de la pandèmia i els tallers s’impartiran de manera presencial, amb totes les mesures de seguretat. Les organitza l’Associació de Representants de Psicologia de la UIB i són les més antigues d’Espanya.

Els assistents, la majoria dels quals són estudiants i graduats en Psicologia de la UIB i d’altres universitats espanyoles, escolataran experts en abús sexual infantil a internet, persuació psicològica, autisme i transtorns psicòtics, transtorn de la conducta alimentària, assetjament i ciberassetjament, intervenció telefònica en conducta suïcida, art com a teràpia, psicologia i màrqueting, psicologia esportiva, efectes del divorci en infants de dones víctimes de violencia de gènere, comunicació en la parella…

Segons l’ARP, aquestes jornades són una gran oportunitat per aprendre i gaudir de la psicologia més enllà de les classes.

La inauguració de les jornades ha tingut lloc dilluns, 22 de febrer a càrrec del senyor José Antonio Pérez, coordinador, i la senyora Francesca Jordan, vicecoordinadora de l’Associació de Representants de Psicologia; la doctora Carol Sitges, subdirectora del Departament de Psicologia; el doctor Jordi Pich, degà de la Facultat de Psicologia; i el doctor Llorenç Huguet, Rector de la Universitat de les Illes Balears.

Data de l'esdeveniment: 22/02/2021

Data de publicació: 22/02/2021