Jornada Tècnica de Salut Laboral, Diferents Enfocaments i un Únic Objectiu: La Prevenció

Dia Internacional de la Seguretat i Salut en el Treball

Inauguració
Dia: dimarts, 28 d'abril de 2009
Hora: 9 hores
Lloc: sala d'actes de l'edifici G. M. de Jovellanos,
campus universitari, Palma

Tindrà lloc la Jornada Tècnica de Salut Laboral, Diferents Enfocaments i un Únic Objectiu: La Prevenció, que organitzen la Universitat de les Illes Balears, a través de la Càtedra Fundació Mapfre, i la Conselleria de Treball i Formació del Govern balear, en el Dia Internacional de la Seguretat i Salut en el Treball.

La inauguració serà a càrrec de la senyora Joana Maria Barceló, consellera de Treball i Formació del Govern balear i la doctora Montserrat Casas, rectora de la Universitat de les Illes Balears.

La jornada
Dia: dimarts, 28 d'abril de 2009
Lloc: de 9 a 14 h, a la sala d'actes de l'edifici G. M. de Jovellanos;
de 16.30 a 19 hores, a la sala d'actes de l'edifici Son Lledó,
campus universitari, Palma

Les ponències de la jornada les impartiran experts que parlaran de la psicologia de la seguretat, malalties professionals, estudis sobre prevenció de riscs laborals, prevenció, plans d'emergències, prevenció en construcció, escola d'esquena…

A les 17.15 hores es duran a terme demostracions pràctiques de prevenció a càrrec d'empreses que fan treballs en altura de forma segura (Vestalia); primers auxilis (Oxidoc); aparells de mesura (Fremap); i extinció d'incendis (Bombers de Palma).

A les 19 hores, a Son Lledó, tindrà lloc la cloenda de la jornada i el lliurament de diplomes dels cursos superiors de prevenció de riscs laborals realitzats durant l'any 2008 per la UIB.

S'atorgarà un crèdit de lliure configuració a l'alumnat assistent.

Data de publicació: 28/04/2009