Jornada Sant Vicenç Ferrer i Mallorca

Inauguració
Dia: divendres, 22 de febrer de 2019
Hora: 9.30 hores
Lloc: Arxiu del Regne de Mallorca, carrer de Ramon Llull, 3, Palma 

Tindrà lloc la inauguració de la jornada Sant Vicenç Ferrer i Mallorca. Hi intervindran la consellera de Cultura, Participació i Esports del Govern de les Illes Balears, senyora Francesca Tur, i la doctora Maria Barceló, catedràtica d'Història Medieval de la UIB.

La jornada Sant Vicenç Ferrer i Mallorca, que organitza l'àrea d'Història Medieval del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts de la Universitat de les Illes Balears, tindrà lloc els dies 22 i 23 de febrer a l'Arxiu del Regne de Mallorca.

Hi participaran els doctors Ferran Garcia-Oliver (Universitat de València), Antoni Furió Diego (Universitat de València), Ricard Urgell Hernández (Arxiu del Regne de Mallorca), Vicenç Rosselló Verger (Universitat de València) i Caterina Valriu Llinàs (Universitat de les Illes Balears).

El dissabte, 23 de febrer, els participants faran una visita guiada al convent de Sant Vicenç Ferrer de Manacor, a càrrec de la doctora Rosa Júlia Roman, professora ajudant d'Història de l'Art a la UIB. 

 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 22/02/2019

Data de publicació: 19/02/2019