Integració i Reestructuració d'Empreses de l'Economia Social

La Seu Universitària d'Eivissa i Formentera acull el congrés els dies 1 i 2 de juny 

Inauguració
Dia: dijous, 1 de juny de 2017
Hora: 16.15 hores
Lloc: Seu universitària d'Eivissa i Formentera, c/ del Calvari, 1, Eivissa 

El Departament d'Economia de l'Empresa de la Universitat de les Illes Balears i l'Escola d'Estudis Cooperatius de la Universitat Complutense de Madrid organitzen el congrés Integració i Reestructuració d'Empreses de l'Economia Social: Anàlisi economicocomptable i jurídica, que tindrà lloc els dies 1 i 2 de juny de 2017 a la Seu universitària d'Eivissa i Formentera.

En el marc d'aquest congrés es tractaran importants aspectes juridicoeconòmics dels processos d'integració i reestructuració d'empreses de l'economia social. Hi participaran més de quaranta investigadors de diverses universitats espanyoles, així com destacats representants del sector: Confederació Empresarial de Societats Laborals d'Espanya, Confederació Espanyola de Cooperatives de Treball Associat i Cooperatives Agroalimentàries d'Espanya.

El congrés està destinat a cooperativistes, responsables d'empreses de l'economia social, representants del sector, assessors d'empreses i empresaris, advocats, i també a alumnes de grau i postgrau d'Administració i Direcció d'Empreses, Economia, Dret i altres titulacions relacionades amb l'empresa i l'economia social.  

Data de l'esdeveniment: 01/06/2017

Data de publicació: 30/05/2017