Informàtica El Corte Inglés signa un acord amb la UIB per desenvolupar projectes d'innovació

L'administració electrònica, l'aplicació de les TIC al turisme i el suport al projecte SmartUIB, seran alguns dels principals àmbits d'actuació conjunta

Dia: dijous, 24 de setembre de 2015
Hora: 10.30 hores
Lloc: Son Lledó, campus universitari, Palma 

Informàtica El Corte Inglés i la Universitat de les Illes Balears han subscrit un acord de col·laboració en virtut del qual s'estableixen les línies d'actuació per desenvolupar programes de cooperació en els camps de la docència, la recerca, la innovació i la transferència de coneixements. Les àrees d'actuació sobre les quals ambdues organitzacions començassin a treballar amb caràcter prioritari, seran els àmbits de l'administració electrònica, l'aplicació de les TIC al turisme i el suport al projecte SmartUIB.

Enrique Muñoz, director de Relacions Institucionals d'Informàtica El Corte Inglés, i el doctor Llorenç Huguet, Rector de la Universitat de les Illes Balears, han subscrit aquest acord marc, que té una durada inicial de quatre anys, amb l'objectiu d'establir una col·laboració mútua que permeti dur a terme diferents seminaris, estudis de recerca i programes de formació conjunts, així com projectes d'innovació i transferència de coneixements.

El conveni entre ambdues institucions també recull la convocatòria d'uns premis anuals que reconeguin i valorin el talent i l'excel·lència de projectes TIC orientats a millorar la seguretat, a preservar el medi ambient, a través de propostes d'eficiència energètica o la utilització de xarxes de transport o que permetin optimitzar la gestió de fluxos turístics, entre moltes altres opcions.

També han participat en la signatura del conveni Antonio Carmona, director de Desenvolupament de Negoci d’Informàtica El Cortes Inglés; Josep Romagosa, director de la delegació de les Illes Balears d’Informàtica El Corte Inglés; Xavier Varona, vicerector de Títols i Tecnologia; Jordi Llabrés, vicerector d'Innovació i Transferència; Bartomeu Alorda, professor del Departament de Física de la UIB.

Sobre Informàtica El Corte Inglés

Informàtica El Corte Inglés, consultora tecnològica del Grup El Corte Inglés, està especialitzada en la provisió de serveis de consultoria tecnològica i de negoci, de solucions TIC i d’outsourcing. Per la seva trajectòria i el seu coneixement dels sectors industrials més diversos, aporta a les organitzacions, públiques i privades, l'experiència necessària per adaptar-se als nous models de negoci que imposen tecnologies com el nigul, mobilitat, dades massives o mitjans socials. El seu compromís amb la innovació i la qualitat, ha impulsat el seu procés d'internacionalització, i ha potenciat l'activitat global de la companyia.

Data de l'esdeveniment: 24/09/2015

Data de publicació: 23/09/2015