Inauguració del curs acadèmic 2017-18 de la UOM a Menorca

La doctora Joana Maria Petrus impartirà la conferència inaugural  

Roda informativa
Dia: dilluns, 6 de novembre de 2017
Hora: 16.30 hores
Lloc: Seu universitària de Menorca, c/Santa Rita, 11, Alaior 

A les 16.30 hores tindrà lloc una roda informativa a la Seu universitària de Menorca per presentar el programa. La presidenta del Consell Insular de Menorca, senyora Susana Mora; la consellera de Benestar Social i Família del Consell Insular de Menorca, senyora Maria Cabrises; la regidora de Cultura i Comunicació de l'Ajuntament d'Alaior, senyora Isabel Rodríguez; el director de la UOM, senyor Antoni Gamundí; i la vicerectora de Projecció Cultural, Universitat Oberta i Seus Universitàries, doctora Joana Maria Seguí, atendran els mitjans de comunicació interessats.

Dia: dilluns, 6 de novembre de 2017
Hora: 17 hores
Lloc: Centre de Cultura Sant Diego, c/ es Banyer, s/n, Alaior
  

Tindrà lloc la inauguració del curs acadèmic 2017-18 del programa la Universitat Oberta per a Majors a Menorca. Hi intervindran la presidenta del Consell Insular de Menorca, senyora Susana Mora; la batllessa de l'Ajuntament d'Alaior, senyora Misericòrdia Sugranyes; la consellera de Benestar Social i Família del Consell Insular de Menorca, senyora Maria Cabrises; el director de l’Àrea de Negoci de CaixaBank a Menorca, senyor Joan Antoni Tudurí; el director de la UOM, senyor Antoni Gamundí; i la vicerectora de Projecció Cultural, Universitat Oberta i Seus Universitàries, doctora Joana Maria Seguí.

La doctora Joana Maria Petrus Bey, professora del Departament de Geografia de la UIB, impartirà la conferència inaugural, «Vigilats des del cel: el paper estratègic de les Illes Balears durant la Segona Guerra Mundial». 

Data de l'esdeveniment: 06/11/2017

Data de publicació: 27/10/2017