Inauguració de les noves instal·lacions de la Unitat LADAT d'Animació i Tecnologies Audiovisuals de la UIB

Dia: dijous, 24 de març de 2011
Hora: 11 hores
Lloc: sala d'actes del LADAT, edifici Europa,
c/ de Blaise Pascal, ParcBIT

S'inauguren les noves instal·lacions de la Unitat LADAT d'Animació i Tecnologies Audiovisuals de la Universitat de les Illes Balears al ParcBIT.

L'acte comptarà amb les intervencions del conseller d'Economia i Hisenda, Carles Manera; la directora del museu Es Baluard, Cristina Ros; el director de la Unitat LADAT d'Animació i Tecnologies Audiovisuals, Juan Montes de Oca; i la rectora de la UIB, doctora Montserrat Casas.

Després dels parlaments es descobrirà una placa commemorativa de la inauguració, i les autoritats visitaran les instal·lacions de la Unitat LADAT d'Animació i Tecnologies Audiovisuals.

La Unitat LADAT d'Animació i Tecnologies Audiovisuals de la UIB està considerada com un dels centres més destacats internacionalment en la formació, la realització i el desenvolupament d'animació i de cinematografia utilitzant les noves tecnologies. Ha rebut més d'un centenar de premis i més de 700 nominacions en certàmens.

Les noves instal·lacions de la unitat, ubicades a l'edifici Europa del ParcBIT, estan dotades amb la més alta tecnologia i han comptat amb el suport de la Conselleria d'Economia i Hisenda del Govern de les Illes Balears. El nou espai ha fet possible l'ampliació i la consolidació de les diferents àrees que aglutina la Unitat LADAT d'Animació i Tecnologies Audiovisuals, com ara les àrees d'animació per ordinador, animació tradicional assistida per ordinador, animació stop-motion, efectes visuals per a cinema i HDTV, cinematografia digital, guió i preproducció audiovisual.

A més, l'ampliació del nou espai ha fet possible l'exhibició permanent de l'exposició Animar.te, un projecte produït pel museu Es Baluard que recull la tasca de creació per ordinador realitzada a la UIB els darrers vint anys i que ha obtingut importants reconeixements.

Documents relacionats

  • IB3

Data de l'esdeveniment: 24/03/2011

Data de publicació: 23/03/2011