Inauguració de la UOM a Formentera

La UIB organitza aquest programa formatiu per a gent gran, que està constituït per set conferències que s’impartiran entre febrer i maig de 2020. La doctora Mar Leza en pronunciarà la conferència inaugural.  

Dia: divendres, 31 de gener de 2020
Hora: 17 hores
Lloc: Club de Jubilats i Pensionistes de Sant Francesc, carrer de la Senieta, s/n, Formentera  

Tindrà lloc la inauguració del programa La Universitat Oberta per a Majors a Formentera de l'any acadèmic 2019-20. Hi intervindran el director de la Universitat Oberta per a Majors, doctor Antoni Gamundí; el director de l'oficina de CaixaBank de Sant Francesc, senyor Josep Verdera; la vicepresidenta primera i consellera d’Habitatge, Comerç i Emprenedoria del Consell Insular de Formentera, senyora Ana Juan Torres; la presidenta i consellera d’Ordenació i Promoció Turística del Consell Insular de Formentera, senyora Alejandra Ferrer.

La lliçó inaugural, titulada «Agricultura Ecològica: com podem controlar les plagues i afavorir les abelles?», serà a càrrec de la doctora Mar Leza, professora del Departament de Biologia de la Universitat de les Illes Balears.

La UOM a Formentera

La UOM a Formentera és un cicle de set conferències que té lloc a diferents nuclis de l’illa entre els mesos de febrer i maig de 2020. Es pronunciaran tres conferències a Sant Francesc de Formentera, tres més a Sant Ferran de les Roques i una al Pilar de la Mola. Versaran sobre temes com l’emigració i l’exili a Formentera dels segles XIX-XX o la història de Formentera, però també s’hi tractaran qüestions de salut, com ara el codi secret de les malalties, i lingüístiques, com els llinatges de Formentera i la seva procedència.

Aquest programa l'organitza el Vicerectorat de Projecció Cultural, Universitat Oberta i Seus Universitàries de la Universitat de les Illes Balears, amb el suport del Consell Insular de Formentera, el Govern de les Illes Balears, l'Obra Social la Caixa i El Corte Inglés.

La UOM a Formentera s'emmarca en les activitats de la Universitat Oberta per a Majors, un programa educatiu, formatiu i social adreçat a persones més grans de cinquanta anys, amb l'objectiu de fer possible l'aprenentatge al llarg de tota la vida i contribuir a l'envelliment actiu, competent i reeixit, i a la millora de la qualitat de vida de la gent gran. 

Data de l'esdeveniment: 31/01/2020

Data de publicació: 27/01/2020