Impuls al talent jove i a la innovació de la mà del Programa YUZZ

El Centre Internacional Santander Emprendimiento ofereix vint-i-cinc places per desenvolupar idees de negoci a les instal·lacions de PalmaActiva. El finalista viatjarà a Silicon Valley i podrà guanyar fins a 30.000 euros

El Club d’Emprenedors de la UIB i l’entitat PalmaActiva participen en la setena edició del Programa YUZZ, una iniciativa del Centre Internacional Santander Emprendimiento (CISE) per a l'impuls del talent jove i la generació d'idees innovadores. La convocatòria per participar en el programa romandrà oberta fins al 14 de desembre.

Els 25 seleccionats a Palma s'incorporaran al programa i podran beneficiar-se de l'accés a un centre d'alt rendiment ubicat a PalmaActiva on comptaran amb unes instal·lacions per desenvolupar la seva idea, rebre formació i assessorament impartit per professionals i tutors individuals. Un cop finalitzat el procés formatiu, el millor emprenedor del centre de Palma guanyarà un viatge a Silicon Valley (Califòrnia, EUA), on li brindaran accés a fòrums de finançament, assessorament en internacionalització i contacte amb inversors. A la seva tornada, competirà amb els millors projectes nacionals per una dotació econòmica (30.000, 20.000 i 10.000 euros) per accelerar el desenvolupament del seu negoci.

YUZZ és un programa dirigit a joves entre 18 i 31 anys que ofereix, durant cinc mesos, suport, formació i assessorament per elaborar plans de negoci basats en idees de base tecnològica. En les seves sis edicions anteriors s'han creat més de 500 empreses i l'últim any hi han participat 900 emprenedors amb 710 projectes en 41 centres YUZZ de tot Espanya. Pots consultar les bases del concurs, informar-te de tots els serveis que ofereix el programa i inscriure’t al programa aquí.  

Data de publicació: 24/11/2015