IV Jornada d’Investigació LGTBIQ+, Educació Física i Esport

Formació, investigació i sensibilització sobre la temàtica LGTBIQ+ en l'àmbit fisicoesportiu, organitzada per l'INEFC amb el suport de l'OUSIS de la UIB

Dia: divendres, 7 d’octubre de 2022
Hora: de 9 a 13 hores i de 15 a 17.30 hores
Lloc: aula B13 de l’edifici Guillem Cifre de Colonya, campus universitari, Palma 

La UIB acull aquest divendres la IV Jornada d’Investigació LGTBIQ+, Educació Física i Esport, organitzada per la Xarxa d’Investigació en LGTBIQ+, Educació Física i Esport de l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC).

Es tracta d’una jornada de formació, investigació i sensibilització sobre la temàtica LGTBIQ+ en l’àmbit fisicoesportiu que compta amb el suport de l’Oficina d’Universitat Saludable i Sostenible (OUSIS) de la UIB, del Consell Superior d’Esports d’Espanya i de l’Agència Estatal d’Investigació.

Hi participaran investigadors de diferents universitats nacionals, com la de València i del País Basc, així com especialistes de referència internacional d’universitats com Strathclyde i Bournemouth (Regne Unit) i de l’Institut Mulier d’Utrecht (Holanda).

A més, l’acte comptarà amb la col·laboració de l’associació Ben Amics, de l’Institut per a la Convivència i l’Èxit Escolar (Convivèxit) i de la jugadora de rugbi Lu Fornells.

Data de l'esdeveniment: 07/10/2022

Data de publicació: 06/10/2022