II concert de Quaresma: Passió segons sant Marc, de J. S. Bach

Coral i Orfeó Universitat de les Illes Balears  

Dia: dissabte, 21 de març de 2015
Hora: 20.30 hores
Lloc: església de Santa Creu, Palma 

La Coral i l’Orfeó Universitat de les Illes Balears, juntament amb la soprano Raquel Camarinha, la mezzosoprano Eva Zaicik, el tenor Joan Carles Falcón, Pere Bonet com a recitador i l’orquestra BACHrroc Ensemble, sota la direcció de Joan Company, participaran en el II Concert de Quaresma, presentant, probablement per primera vegada a Espanya, la Passió segons sant Marc, de J. S. Bach. 

Amb la interpretació de la Passió segons sant Marc, la Coral UIB haurà interpretat les tres passions de J. S. Bach: Passió segons sant Mateu, amb The English Concert, una de les millors orquestres barroques europees, sota la direcció de Trevor Pinnock; i Passió segons sant Joan, amb l'Orquestra Simfònica de Balears (direcció de Luis Remartínez) i l'Orquestra Barroca Catalana (direcció de Manel Valdivieso).

L’organització del concert és de l’Associació Música a Llevant, BACHrroc Ensemble i l’Institut d'Estudis Baleàrics, amb el patrocini de l'Obra Social “la Caixa”.

Les entrades es poden adquirir de forma anticipada a Musicasa al preu de 14 euros, i el mateix dia del concert al preu de 16 euros.

Data de l'esdeveniment: 21/03/2015

Data de publicació: 19/03/2015