II Setmana Saludable a la UIB

La UIB promou els estils de vida saludables a través d’un conjunt d’activitats i  tallers oberts a tota la comunitat universitària del 27 d’abril a l’1 de maig

La II Setmana Saludable a la UIB s’inicia al campus universitari amb un conjunt d’activitats i tallers amb l’objectiu de promoure l’adopció d’estils de vida saludables entre la comunitat universitària. Aquesta setmana l’organitza l’Oficina d’Universitat Saludable i Sostenible del Vicerectorat de Campus, Cooperació i Universitat Saludable, en la línia estratègica de Campus Saludable.

Activitats

El programa d’activitats inclou l’accés gratuït a les instal·lacions de CampusEsport, xerrades sobre psicologia i dermatologia; tallers d’iniciació a la marxa nòrdica, al running, i de cuina saludable; tasts i degustacions de vi, oli i xocolata; i exhibicions esportives de skate, pole dancing, zumba, entre altres.

II Diada esportiva solidària

El divendres 1 de maig tindrà lloc la II Diada Esportiva Solidària, en el marc de la qual es duran a terme diferents activitats esportives a CampusEsport per a infants (futbol, hoquei, atletisme, bàsquet, castells inflables, tallers de psicomotricitat, pintura, circuits de coordinació), com també la II Cursa Solidària, al Circuit UIB, un torneig de pàdel, curses d’orientació, curses per a infants i un taller de zumba.

Els doblers de les inscripcions que sobrin de la compra de queviures per a les activitats de la diada, es destinaran a Mallorca sense Fam. Durant la diada hi haurà un punt de recollida d’aliments no peribles. Aquests poden ser productes enllaunats (com tonyina o salsa de tomàtiga) i productes en cartó o plàstic (com oli, llet en pols, pasta, arròs o llegums). Aquesta associació neix el 2009 com a resposta a la pobresa que l'actual crisi ha generat i amb l'objectiu i la voluntat de sensibilitzar la societat mallorquina per aquest greu problema.

Campus Saludable

Mitjançant el programa Campus Saludable es pretén crear un entorn universitari que fomenti un model de vida saludable. Un campus que pugui ser referent i destacat per un segell de qualitat en el valor de la salut i de la sostenibilitat. Això implica integrar la salut i el benestar en tots els nivells de la cultura universitària i potenciar la figura de la UIB com a agent promotor de salut a la comunitat universitària i a la societat balear en general.

Documents relacionats

Data de publicació: 24/04/2015