Gala de tarda solidària

Organitzada pel Consell d’Estudiants de la UIB i DINAMO

Dia: dijous, 17 de desembre de 2015
Hora: 20 hores
Lloc: estació del metro, campus universitari, Palma 

El Consell d’Estudiants de la UIB i DINAMO organitzen una gala de tarda solidària que proposa unes hores de bauxa i diversió amb l’actuació d’Amanda Far Morabito, Adrián García Candel i Ana Payo Payo (finalistes del FAMELAB), que presentaran uns monòlegs que no et deixen indiferent. D’altra banda, actuaran els grups de rock Sent i Sick Dreams. Tots ells són alumnes de la UIB.

El Consell d’Estudiants ha fet de la gala un espai solidari i demana la col·laboració dels assistents. D’una banda, es podran aportar aliments i productes d’higiene bàsics que es donaran a Càritas, i joguines per als infants que es donaran a la Creu Roja Joventut. D’altra banda, els beneficis per la venda de consumicions al bar que s’instal·larà a l’estació del metro de la UIB (a càrrec de les cafeteries dels edificis A. Turmeda, G. Cifre de Colonya i de les instal·lacions esportives) i el que es recapti de la venda de targetes solidàries per crear un mural solidari, seran per a la USIB, l’associació Universitat Solidària Illes Balears. 

Serveis especials de metro i autobús

En acabar l’esdeveniment hi haurà un servei especial de metro, que sortirà de l’estació del campus universitari a les 22.30 hores, i un d’autobús, de la línia 19 de l’EMT, que sortirà a les 22.45 hores.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 17/12/2015

Data de publicació: 11/12/2015