Febrer emprèn

El Club d'Emprenedors de la UIB posa en marxa una estratègia d’integració d’iniciatives emprenedores 

El Club d'Emprenedors de la UIB ha posat en marxa una estratègia d’integració de totes les iniciatives que es fan a la Universitat en matèria d’emprenedoria. El tret de partida de la nova estratègia és el mes de febrer: 

El recorregut comença amb el 9è Fòrum de l’Ocupació, que inclou activitats relacionades amb l'emprenedoria com a forma d'autoocupació. Serà el dia 18 de febrer i enllaçarà Universitat, societat i empresa.

Seguim amb el programa FastStartUp. Tot i que va començar el passat mes d'octubre, amb el cicle de conferències Fast Start Up: De la idea de negoci al negoci viable, clou el mes de febrer amb la convocatòria del concurs Premi Club d'Emprenedors, fet a partir d’un programa de formació finançat per la Direcció General d’Universitats i Recerca i la Fundació Bit. Les candidatures es poden presentar fins al dia 9 de març a les 15 hores.

Continuam amb l'edició d'enguany del programa YUZZ, una iniciativa del Banc Santander que ofereix als joves emprenedors formació, assessorament i suport durant tot el desenvolupament dels seus projectes empresarials. El Club d'Emprenedors de la UIB i l’entitat Palma Activa s’han integrat a la xarxa YUZZ. El termini d'inscripció al programa formatiu acaba el 19 de febrer.

Febrer també ha estat el mes de presentació del programa de postgrau StartUp, Expert Universitari en Emprenedoria basada en Tecnologia i Màrqueting Digital. Un programa formatiu de qualitat, amb 162 hores presencials, conduent a l'obtenció d'un títol propi de la UIB.

Finalment, el programa SeedStart, finançat per la Conselleria d'Economia i Competitivitat del Govern balear, pretén fer créixer les idees dels emprenedors i ensenyar-los a convertir la seva passió en la seva forma de vida. El termini d'inscripció és fins al 27 de febrer

Data de publicació: 13/02/2015