Estudiants d'universitats de tot l'Estat celebren la LXI Assemblea General de la CREUP a la UIB

La presidenta del Govern assistirà a la inauguració de la trobada

Dia: del 9 al 12 de novembre de 2017
Lloc: sala d’actes de l’edifici G. M. de Jovellanos, campus universitari, Palma

La Coordinadora de Representants d’Estudiants d’Universitats Públiques (CREUP) és una associació estatal que representa 1.000.000 d’estudiants i 34 universitats públiques. Dijous, 9 de novembre, vindran a la UIB 89 estudiants de diferents centres universitaris a la LXI Assemblea General de la CREUP.

Dia 9

  • 11.30 h. Atenció als mitjans de comunicació

El senyor Xavier Pons, tresorer del Consell d’Estudiants de la UIB, i la senyora Carmen Romero, presidenta de la CREUP, atendran els mitjans de comunicació interessats.

  • 12 h. Acte inaugural

A l’acte inaugural hi assistiran la senyora Francina Armengol, presidenta de les Illes Balears; el senyor Vicenç Thomàs, vicepresident del Parlament de les Illes Balears; la senyora Carmen Romero, presidenta de la CREUP; la doctora Rosa Isabel Rodríguez, vicerectora d’Estudiants; i el senyor Xavier Pons, tresorer del Consell d’Estudiants de la UIB.

A l’Assemblea els estudiants tractaran temes que els afecten i els preocupen com a representants dels universitaris, com ara els preus de les taxes, entre d’altres. D’altra banda, participaran en tallers que es desenvoluparan al llarg del dia: d’organització, d’igualtat i de comunicació.

Data de l'esdeveniment: 09/11/2017

Data de publicació: 08/11/2017