Estudiants de secundària faran de periodistes per un dia a la UIB

Hi participaran 46 alumnes de 16 centres de secundària

Dia: divendres, 21 de novembre de 2008
Hora: a partir de les 9.30 h
Lloc: Aula de Graus de l'edifici Ramon Llull,
campus universitari, Palma

La Universitat de les Illes Balears ofereix als estudiants de secundària i batxillerat la possibilitat de conèixer de prop l'activitat i les instal·lacions de la Universitat fent de periodistes per un dia. Un equip de 46 alumnes de 16 centres escolars, acompanyats per un professor responsable, passaran un matí al campus, on, amb el suport de la UIB, podran realitzar reportatges, entrevistes, etc, que mostrin allò que és la nostra universitat i la seva activitat quotidiana.

Programa de la jornada:

  • 9.30 h. Recepció dels participants, lliurament de la documentació i explicació del pla de feina.
  • 10 h. Roda de premsa. Els periodistes escolars faran una roda informativa amb el doctor Martí X. March, vicerector primer, de Planificació i Coordinació Universitària.
  • 11 h. Berenar per als participants.
  • 11.30 h. Reportatge. Cadascun dels equips participants visitarà un dels serveis o instal·lacions de la UIB per fer un reportatge.

Els equips participants que ho desitgin podran presentar les seves feines a un concurs que organitza la UIB: el I Concurs Periodistes Escolars a la UIB.

Periodistes Escolars a la UIB és una iniciativa del Programa d'Orientació i Trancisió a la Universitat, POTU (Conselleria d'Educació i Cultura i UIB).

Documents relacionats

Data de publicació: 21/11/2008