Es reprèn el cicle «Miquel dels Sants Oliver en el centenari de la seva mort (1864-1920)»

El doctor Pere Rosselló Bover pronunciarà una conferència sobre el vessant literari del periodista, escriptor i polític mallorquí   

El cicle «Miquel dels Sants Oliver en el centenari de la seva mort (1864-1920)» es reprèn el dimecres 7 d’octubre amb la conferència que pronunciarà el doctor Pere Rosselló Bover, catedràtic d’Universitat del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General de la UIB. Serà a les 19 hores a la sala d’actes de Sa Riera.

Amb aquesta conferència torna a arrancar el cicle, després que hagués de ser interromput a causa de l’estat d’alarma amb motiu de la COVID-19. L’objectiu és divulgar la figura de Miquel dels Sants Oliver i difondre les seves aportacions en el camp literari, periodístic i polític.

  • Dimecres, 7 d'octubre: «Miquel dels Sants Oliver, escriptor», a càrrec de Pere Rosselló Bover.
  • Dimecres, 21 d'octubre: «Turisme, política i autonomia als articles de Miquel dels Sants Oliver», a càrrec de Francesc A. Rotger.
  • Dimecres, 4 de novembre: «Palma en dos segles (1880-1920)», a càrrec de Rosa Planas.
  • Dimecres, 18 de novembre: «Miquel dels Sants Oliver, historiador i ideòleg», a càrrec d’Antoni Marimon.
  • Dimecres, 2 de desembre: taula rodona amb Sebastià Alzamora, Antoni Janer, Antoni Trobat, Jaume Garau i Catalina Martorell.

Totes les conferències començaran a les 19 hores. Si voleu un certificat d'assistència al cicle, us hi heu d'apuntar prèviament a través d'aquest formulari. Les persones que desitgeu assistir només a alguna de les conferències, heu de comunicar-ho i enviar les dades personals a <sac@uib.cat>. 

Data de l'esdeveniment: 07/10/2020

Data de publicació: 05/10/2020