«Els projectes de reformes socials a la Mallorca contemporània», un diàleg amb especialistes de la UIB

Primera sessió del cicle El Saber que mai no es Perd 

El professor d’Història Contemporània i investigador del Grup d’Estudi de la Cultura, la Societat i la Política al Món Contemporani de la UIB, el doctor Antoni Marimon Riutort presentarà i interpel·larà el doctor Sebastià Serra Busquets, catedràtic d’Història contemporània de la UIB i investigador principal del seu mateix grup de recerca. Es trobaran el dimarts 28 de setembre, a les 19 hores, a l’aula 22 de l’edifici de Sa Riera. Aquest diàlegs entre els dos doctors i investigadors es desenvolupen en el marc del cicle El Saber que mai no es Perd, organitzat pel Servei d’Activitats Culturals.

És una activitat gratuïta, però s’ha de reservar plaça per assistir-hi. Per fer-ho, s'ha d'enviar un correu electrònic a l'adreça <sac@uib.cat>.

Les sessions del cicle tenen lloc el darrer dimarts de cada mes a Sa Riera i consisteixen en diàlegs entre experts: per una part, professors en actiu de la Universitat i, per l’altra, professors que n’han format part. Conversaran sobre temes de la seva especialitat, l'experiència docent, els esforços i la passió que han dedicat i dediquen a voler saber sempre un poc més de la matèria en què han centrat la seva tasca a la UIB. Cap al final de la sessió, el públic podrà afegir-se al diàleg. 

Data de l'esdeveniment: 28/09/2021

Data de publicació: 27/09/2021