Els programes Hanen d'intervenció natural en el llenguatge: Teacher Talk

Conferència de Claustre Cardona Pera 

Dia: divendres, 27 de març de 2015
Hora: 18.30 hores
Lloc: Aula Magna de l’edifici G. M. de Jovellanos, campus universitari, Palma, i per videoconferència amb les seus de Menorca i d’Eivissa-Formentera 

La senyora Claustre Cardona Pera impartirà la conferència «Els programes Hanen d’intervenció natural en el llenguatge: Teacher Talk».

Claustre Cardona és especialista en les dificultats en l'adquisició del llenguatge, les dificultats auditives i l'ensenyament de la llengua oral. És llicenciada en Pedagogia, mestra i logopeda. Ha treballat com a mestra d'educació infantil i d'educació especial. És també instructora acreditada dels programes Hanen. Actualment treballa com a psicopedagoga del Centre de Recursos Educatius per a Deficients Auditius (CREDA) del Baix Llobregat (Barcelona), del qual és directora des de la seva creació, el febrer de 1992. Actualment, és també la vocal de l'AELFA a Catalunya.

La conferència s’emmarca en l'assignatura Intervenció Psicoeducativa en les Dificultats del Llenguatge en el Context Escolar. En aquesta assignatura es treballa el tema de la intervenció natural en el llenguatge i les estratègies que milloren el llenguatge dels infants.

La conferència l’organitzen la Facultat d’Educació i l’Institut de Ciències de l’Educació de la UIB.  

Data de l'esdeveniment: 27/03/2015

Data de publicació: 26/03/2015