Els investigadors de la UIB participen en la xarxa europea SALUS sobre la reformulació d'aliments manufacturats per fer-los més saludables

Els investigadors del grup de recerca en Biologia Molecular, Nutrició i Biotecnologia – Nutrigenòmica de la Universitat de les Illes Balears participen en el projecte europeu SALUS, que té com a objectiu fer el seguiment de la reformulació dels aliments manufacturats per fer-los més saludables. Aquesta iniciativa col·labora de manera estreta amb les petites i mitjanes empreses del sector alimentari, amb les associacions d’indústries alimentàries, les associacions de consumidors, les autoritats públiques i les organitzacions no governamentals per impulsar canvis en la composició dels aliments manufacturats que permetin millorar la dieta i reduir la prevalença de malalties relacionades amb l'alimentació com puguin ser l'obesitat i la diabetis, entre d'altres.

Aquesta xarxa compta amb la participació de quinze centres de recerca d’Itàlia, Finlàndia, Lituània, Bulgària, Alemanya, Romania, Regne Unit, França, Eslovènia, Àustria, Hongria i Espanya, i amb el finançament de l’Agència Executiva de Salut i Consum de la Comissió Europea. 

Documents relacionats

Data de publicació: 21/12/2012