Els equips Sentit Comú i Pantaleón, guanyadors de la V Lliga de Debat Universitari

Els equips guanyadors representaran la UIB en la Lliga de Debat de la Xarxa Vives i la Lliga de Debat del Grup 9 d'Universitats, respectivament 

L'equip Sentit Comú s'ha proclamat guanyador de la V Lliga de Debat Universitari en la categoria Lliga de Debat de la Xarxa Vives, i l'equip Pantaleón ha estat el vencedor en la categoria Lliga de Debat del G9, després de la final que va tenir lloc divendres, 23 de febrer, al Parlament de les Illes Balears.

En la categoria de la Xarxa Vives, Sentit Comú va vèncer l'equip Xibeques en un debat que va versar sobre la pregunta «És Occident responsable del sorgiment de l'Estat Islàmic?», mentre Pantaleón va guanyar l'equip PhoenixLaw en la categoria del G9 en un debat sobre la pregunta «S'ha de reformar la Constitució espanyola en relació amb l'organització territorial de l'Estat?».

L'equip Sentit Comú l'integren Bernat Falcón, Pedro Gimeno, Joan Pomar i José María Feliu. Sentit Comú representarà la UIB a la Lliga de Debat Universitari de la Xarxa Vives, que tindrà lloc del 16 al 20 d'abril de 2018 a la Universitat Miguel Hernández d'Elx.

L'equip Pantaleón l'integren Ivan Bellod, Ingry Sophia Kuster i Esperanza Olías. Pantaleón representarà la UIB a la X Lliga de Debat Interuniversitari del G9, que tindrà lloc els dies 22 i 23 de març a la Universitat Pública de Navarra, a Pamplona.

Notícies relacionades

Data de publicació: 26/02/2018