Els alumnes Laura Company i Miquel Forteza, premiats pel Col·legi d’Economistes de les Illes Balears

Hafsa Boutaibi i Marta Caraballo han quedat finalistes dels VI Premis CEIB al Talent Universitari UIB Economia i Empresa 

Els VI Premis CEIB al Talent Universitari UIB Economia i Empresa ja tenen guanyadors. En la categoria d’Economia, la guanyadora ha estat l’alumna Laura Company, amb el treball «Posibles efectos del incremento del Salario Mínimo de 2019 en las Islas Baleares». En aquesta categoria, el finalista ha estat l’alumna Hafsa Boutaibi, amb el treball: «Evaluación del Turismo Sanitario en las Illes Balears».

En la categoria d’Empresa, el guanyador ha estat l’alumne Miquel Forteza, amb el treball «Cas Isolux: Una anàlisi econòmica jurídica». La finalista ha estat l’alumna Marta Caraballo, amb el treball «Good HRM Practices, Quality of Working Life and Competitiveness».

A més, també han estat reconeguts amb un diploma l’alumna Najima Razzouki, amb  el treball «Impacto de la crisis Covid sobre el comercio local» i l’alumne Muhamed Hassan Farshoty, amb el treball «¿Son dinero las criptomonedas? Un anàlisis teórico e histórico de las criptomonedas según la teoria criditicia del dinero».

Lliurament

El lliurament dels premis ha tingut lloc a la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de les Illes Balears el dimarts, 18 d’octubre, en un acte en el qual han intervingut el vicerector d’Economia i Infraestructures, doctor Carles Mulet; el degà de la Facultat d’Economia i Empresa, doctor José Carretero; el degà-president del Col·legi d’Economistes de les Illes Balears (CEIB), doctor Onofre Martorell; la sòcia gerenta de Moyà Auditoria, senyora Marta Moyà, i el president d’ASIMA, senyor Francisco Martorell.

Tot seguit ha tingut lloc una conferència a càrrec del senyor Othman Ktiri, fundador d’OK Mobility Group, i una taula rodona per donar a conèixer les sortides professionals per als alumnes dels estudis que s’imparteixen a la Facultat d’Economia i Empresa. Hi han participat el degà de la Facultat d’Economia i Empresa, doctor José Carretero; el vicedegà del CEIB, Alejandro Sáenz de San Pedro-García; el director econòmic financer de Sampol, Ingeniería y Obras, SA, Guillermo García Moliz; l’economista Javier Monzón Sánchez, i la sòcia gerenta de Moyà Auditoria, Marta Moyà.

Premis

Els Premis CEIB al Talent Universitari UIB Economia i Empresa els convoquen el Col·legi d’Economistes de les Illes Balears i la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de les Illes Balears, amb la col·laboració de l’Associació d’Industrials de Mallorca (ASIMA), amb l’objectiu d’estimular i augmentar l’esforç dels estudiants universitaris dels graus d’Economia i/o empresa de la UIB i de les dobles titulacions d’ADE i Dret, ADE i Turisme, i Economia i Turisme de la UIB.

La convocatòria de la VII edició (curs 2022-23) romandrà oberta fins al 15 de setembre de 2023, a les 14 hores.

 

Data de publicació: 18/10/2022