El futur de la mobilitat urbana es debat a la UIB

La Civitas DYN@MO Summer University es farà els dies 4, 5 i 6 de novembre a Sa Riera 

Dia: dimecres, 4 de novembre de 2015
Hora: 15 hores
Lloc: sala d’actes de Sa Riera, c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma 

Tindrà lloc la inauguració de la tercera edició de la Civitas DIN@MO Summer University - Desenvolupament de la Mobilitat 2.0: sistemes i serveis, que es farà els dies 4, 5 i 6 de novembre de 2015 a Sa Riera. Hi intervindran el regidor de Mobilitat de l’Ajuntament de Palma, senyor Joan Ferrer; el coordinador del projecte Civitas DYN@MO, senyor Eckard Larosch; el director del Departament de Geografia, doctor Miquel Grimalt; la vicerectora de Projecció Cultural i Universitat Oberta i investigadora principal del grup de recerca en Turisme, Mobilitat i Territori (GITMOT), doctora Joana Maria Seguí; i el vicerector d’Investigació i Postgrau, doctor Jaume Carot.

La Civitas DYNn@MO Summer University- Desenvolupament de la Mobilitat 2.0: sistemes i serveis comptarà amb la participació d’un ampli ventall d'experts nacionals i internacionals que exposaran la qüestió dels nous enfocaments que implica el concepte 2.0 aplicat a la mobilitat i la seva relació amb les tecnologies de la informació i la comunicació.

Aquesta trobada es fa en el marc del projecte europeu Civitas DYN@MO, en el qual participa el GITMOT de la UIB. Aquest projecte està centrat en la planificació de la mobilitat sostenible i hi participen quatre ciutats europees: Aquisgrà (Alemanya), Gdynia (Polònia), Koprivnica (Croàcia) i Palma. La missió de les ciutats participants és reforçar la mobilitat sostenible mitjançant la promoció d'estils de vida no contaminants, el foment de la interacció social i la col·laboració sobre la base dels nous mitjans de comunicació, i la implementació de l'aplicació integrada dels serveis de transport innovadors per als ciutadans actius de totes les edats. 

Data de l'esdeveniment: 04/11/2015

Data de publicació: 26/10/2015