El doctor Miguel Ángel Miranda, membre de l'Autoritat Europea de Seguretat Alimentària

S’integrarà en el panel d’experts en salut i benestar animal 

El doctor Miguel Ángel Miranda, professor de Zoologia del Departament de Biologia de la UIB, ha estat nomenat membre del panel d’experts en salut i benestar animal de l’Autoritat Europea de Seguretat Alimentària (EFSA).

L’EFSA és l’organisme científic d’avaluació dels riscs en seguretat alimentària, nutrició, salut i benestar animal, i salut i protecció de les plantes, àmbits relacionats amb la cadena alimentària. El comitè científic d’aquest organisme i els panels d’experts estan integrats per investigadors independents d’universitats, institucions de recerca i les agències nacionals de seguretat alimentària, que s’encarreguen d’elaborar informes científics de gran qualitat per als organismes europeus. Concretament, el panel en salut i benestar animal proporciona assessorament científic independent sobre tots els aspectes relacionats amb les malalties i el benestar animal, sobretot dels animals productors d’aliments.

El doctor Miguel Ángel Miranda és professor de Zoologia a la UIB des de l’any 1995. Com a investigador, ha participat en 14 projectes de recerca i n’ha coordinat altres 20. Actualment, la seva activitat investigadora està centrada en la bioecologia i el control de vectors.  

Data de publicació: 26/06/2015