El doctor Joan Rita, guardonat amb el premi Pere Prats de Medi Ambient 2008

El GOB de Menorca destaca la seva tasca en la creació i el desenvolupament de la Reserva de la Biosfera de Menorca

El Grup Balear d'Ornitologia (GOB) de Menorca ha guardonat amb el premi Pere Prats de Medi Ambient 2008 el doctor Joan Rita, professor del Departament de Biologia de la Universitat de les Illes Balears. El jurat ha valorat la dedicació del doctor Rita a la defensa del medi ambient i la seva aportació a la creació i al desenvolupament de la Reserva de la Biosfera de Menorca.

El doctor Joan Rita ha centrat la seva tasca d'investigació en el coneixement de la flora i vegetació de les Illes Balears, així com a la insularitat com a factor ecològic i evolutiu. Actualment participa en un projecte de recerca, en col·laboració amb l'Institut Mediterrani d'Estudis Avançats (CSIC-UIB), sobre l'estat i la biologia de les espècies amenaçades de les Illes Balears.

És director de l'Herbari Virtual del Mediterrani Occidental, una eina que recull informació i una àmplia galeria d'imatges de les plantes vasculars de les terres de la conca. El projecte està liderat per l'àrea de Botànica de la Universitat de les Illes Balears i hi col·laboren les universitats de València i Barcelona.

Documents relacionats

Data de publicació: 16/12/2008