El director de cinema Antoni Aloy presenta el film El celo a la segona temporada del cicle Cinema d'Autor a l'Augusta

Roda informativa
Dia: dimecres, 18 de febrer de 2009
Hora: 12 h
Lloc: Cinema Augusta,
avinguda de Joan March, 2, Palma

Projecció cinematogràfica
El celo. Antoni Aloy
Dia: dijous, 19 de febrer de 2009
Hora: 20.30 h
Lloc: Cinema Augusta,
avinguda de Joan March, 2, Palma

El director de cinema Antoni Aloy presentarà i comentarà als mitjans de comunicació el seu film El celo, a la segona temporada del cicle Cinema d'Autor a l'Augusta, organitzat per la Universitat de les Illes Balears amb la col·laboració del Cinema Augusta.


Antoni Aloy

Va fer els estudis de director de cinema a la Universitat de Califòrnia a Los Angeles (UCLA). El 1998 va realitzar el migmetratge Señores de Gardenia amb Marisa Paredes i Simó Andreu, que fou premiat al Festival de Cinema de Clermont Ferrand. Va ser coguionista d' El mar (2000), d'Agustí Villaronga. La seva opera prima fou l'adaptació feta per ell mateix d' Un altre pas de rosca de Henry James, que titulà El celo i rodà a Mallorca amb un repartiment internacional format per Lauren Bacall, Harvey Keytel i Sadie Frost, amb molts de problemes de producció. Va tenir un gran èxit de crítica i públic i fou seleccionada en nombrosos festivals internacionals. Ha escrit diversos guions, prepara un musical per a Bollywood, Jungle Red, amb partitura de Barry Adamson, i un llargmetratge, La cara oculta de la luna, que contaria la incidència de la sida a Cuba.

A l'acte hi assistiran el senyor Biel Mesquida, responsable de projectes culturals del Vicerectorat de Projecció Cultural de la UIB, el doctor Nicolau Dols, vicerector de Projecció Cultural de la UIB, i la senyora Bàrbara Obrador, directora del Servei d'Activitats Culturals.

Documents relacionats

Data de publicació: 18/02/2009