El diàleg entre Joan Miralles i Damià Pons arriba al cicle El Saber que Mai no es Perd

Els dos catedràtics del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General de la UIB protagonitzen una nova sessió del cicle el 23 de febrer a Sa Riera 

Els doctors Joan Miralles i Montserrat i Damià Pons i Pons, catedràtics del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General de la UIB, són els protagonistes de la nova sessió del cicle El Saber que Mai no es Perd, que tindrà lloc el dimarts, 23 de febrer, a les 19 hores a Sa Riera (Palma).

El Saber que Mai no es Perd és un cicle organitzat pel Servei d’Activitats Culturals de la Universitat de les Illes Balears. Les sessions tenen lloc el darrer dimarts de mes a Sa Riera i consisteixen en diàlegs entre experts, que són professors que han format part de la Universitat de les Illes Balears i professors en actiu. Conversaran sobre temes de la seva especialitat, l'experiència docent, els esforços i la passió que han dedicat i dediquen a voler saber sempre un poc més de la matèria en què han centrat la seva tasca a la UIB. Cap al final de la sessió, el públic podrà afegir-se al diàleg d'especialistes.

En la sessió següent, els protagonistes del cicle seran els catedràtics del Departament de Física Climent Ramis Noguera i Romualdo Romero March, que dialogaran sobre les aportacions de la UIB a la meteorologia mediterrània. Serà el dimarts 30 de març a Sa Riera.

 

 

Data de l'esdeveniment: 23/02/2021

Data de publicació: 16/02/2021