El Servei de Biblioteca i Documentació ordenarà i digitalitzarà el fons documental del Col·legi de Metges de les Illes Balears

El doctor Antoni Bennàsar, president del Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears (COMIB), i el doctor Llorenç Huguet, rector de la Universitat de les Illes Balears, han signat un conveni arran del qual el Servei de Biblioteca i Documentació de la UIB catalogarà i digitalitzarà, en part, l’arxiu històric i crearà la biblioteca digital del COMIB. També hi ha assistit el senyor Miquel Pastor, director del Servei de Biblioteca i Documentació de la UIB.

El Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears té un valuós fons documental, tant a la seva biblioteca com al seu arxiu històric en format paper.

Ambdues institucions podran iniciar línies de col·laboració addicionals en matèria de digitalització, preservació digital, accés obert (Open Acces Initiative), catalogació, ordenació i gestió documental.

En la primera part de l’actuació hi col·labora la Banca March, per contribuir al desenvolupament cultural, científic i tècnic de les Illes Balears.

Data de l'esdeveniment: 08/11/2017

Data de publicació: 08/11/2017