El RCD Mallorca i la UIB organitzen el col·loqui El RCD Mallorca: Reptes de futur

El president del club, Jaume Cladera, el segon entrenador del primer equip, Miquel Àngel Nadal, i el jugador Pau Cendrós, analitzaran a la UIB els projectes de futur del RCD Mallorca

Dia: dijous, 24 de març de 2011
Hora: 12 hores
Lloc: sala d’actes de l’edifici
Gaspar Melchor de Jovellanos
campus universitari, Palma

La UIB i el RCD Mallorca organitzen el col·loqui El RCD Mallorca: Reptes de futur, en què es debatrà sobre les qüestions esportives, socials i econòmiques que afecten el club en l’actualitat, i que poden condicionar-ne el futur més immediat i a llarg termini.

Hi participaran:

  • El senyor Jaume Cladera, president del RCD Mallorca
  • El senyor Miquel Àngel Nadal, segon entrenador del RCD Mallorca
  • El senyor Pau Cendrós, jugador del RCD Mallorca
  • El doctor Pere Palou, director de Política Esportiva de la UIB
  • El doctor Miquel Roca, professor del Departament de Psicologia i investigador de l’Institut Universitari d’Investigació en Ciències de la Salut (IUNICS) de la UIB
  • El doctor Amedeo Spadaro, professor del Departament d’Economia Aplicada de la UIB

Moderarà el col·loqui el doctor Luis Vegas, director gerent de la Fundació General de la UIB. Hi haurà torn obert de preguntes per als assistents.

Aquesta activitat neix arran de les relacions de col·laboració que mantenen la Universitat de les Illes Balears i el RCD Mallorca, i s’organitza amb l’objectiu d’apropar a la comunitat universitària i a tothom que hi estigui interessat la realitat del club esportiu i la tasca en matèria d’anàlisi i política esportiva que es fa des de la Universitat.

L’entrada és lliure i gratuïta.

Documents relacionats

  • IB3

Data de l'esdeveniment: 24/03/2011

Data de publicació: 23/03/2011